Tuesday , 20 November 2018

Sportoase geeft 10×10-beurtenkaarten weg

Sportoase 10x10 660

In 2015 viert Sportoase zijn tienjarig bestaan en dit jaar is ook 3athlon.be aan zijn tiende verjaardag toe. Dat lijkt ons het ideale moment voor een 10×10 actie. Onze partner Sportoase geeft prijzen weg met een totale waarde van € 750,-. Neem nu deel aan onze Sportoase-3athlon.be 10×10 wedstrijd en win één van de tien 10-beurtenkaarten bij een Sportoase naar keuze. Zoek het juiste antwoord op de onderstaande vragen en mail de oplossing én je contactgegevens naar wedstrijd@3athlon.be.

1. In welke mijnstad ligt de “Mijn Zwemparadijs” Sportoase vestiging?

2. Van welk top triatlonteam is Sportoase mede hoofdsponsor? Onder andere de 5de op het WK bij de beloften maakt deel uit van deze ploeg.

3. Na Hoogstraten en Halle in 2016 komt er binnenkort nog een nieuwe Sportoase bij. In welke stad?

Stuur uw antwoorden in tot en met zondag 15 februari. Uit de juiste inzendingen loten we 10 gelukkige winnaars, die we op dinsdag 17 februari bekendmaken!

About Hans Cleemput

Hans Cleemput
Hans is hoofdredacteur van 3athlon.be en speaker op veel triatlon en duatlon wedstrijden. Sinds Kapelle Op Den Bos 2014 mag hij zich ook triatleet noemen :-)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>