Wednesday , 21 November 2018

SUP, Bike, Run… win 2 starttickets voor Motus crosstriatlon

Volgend weekend krijgt het Belgische crosstriatlon er een wel heel aparte nieuwe wedstrijd bij. In Waasmunster wordt op 25 september de eerste Motus crosstriatlon gehouden. Enerzijds is er de tyische cross triatlon, met het zwemnummer in de zandgroeve, maar anderzijds is er ook de bij ons weten allereerste SUP-bike-run in ons land. SUP staat voor Stand Up Paddle. In Hawaii worden er regelmatig wedstrijden betwist en in de begeleiding van het zwemnummer in het WK Ironman zie je ook heel wat Stand Up Paddlers. Voor wie hiermee wil kennismaken in wedstrijdverband mogen we twee starttickets weggeven van onze partner Triathlonshop.be.

Als je in aanmerking wil komen voor een gratis startticket, stuur dan een email naar wedstrijd@3athlon.be met je contactgegevens en aan welke wedstrijd je wil deelnemen. Als je nog nooit een SUP geprobeerd hebt, geen probleem. ‘s Ochtends voor de start van de wedstrijden is er een initiatiesessie SUP. Of je kan gewoon kiezen voor de crosstriatlon met 750 meter zwemmen. Het SUP’en gaat over 2 km. Beide onderdelen worden gevolgd door 20 km mountainbiken en 5 km lopen. Alles gebeurt centraal rond het clubhuis van watersportclub Del Mare in Waasmunster.

Meer informatie vind je op de site van de Motus Crosstriatlon.

About Hans Cleemput

Hans Cleemput
Hans is hoofdredacteur van 3athlon.be en speaker op veel triatlon en duatlon wedstrijden. Sinds Kapelle Op Den Bos 2014 mag hij zich ook triatleet noemen :-)

7 comments

  1. Dat is dus de 2e week op rij dat ik plots hoor van een cross triathlon in België als de wedstrijd of inschrijving voorbij is… Waarom stonden deze wedstrijden niet op de grote Belgsche triathlonkalenders?

  2. Mijn materiaal mag je zeker gebruiken, maar is het volgende week geen koers in Uitkerke?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>