Thursday , 19 April 2018

Supersolo en millimeterspurt in beeld

Herbeleef hier nog eens de indrukwekkende seizoensopener van Stenn Goetstouwers en geniet ook mee van de intense spurt tussen youngsters Hans Verbist en Rik Malcorps. Herderen is voor triatlon wat de Omloop Het Nieuwsblad is voor wielrennen, ook als je naar het palmares kijkt. Wie dacht dat alle toppers in de T3 race aantraden, moet de beelden maar eens bekijken hoe de Tank van Wuustwezel er niet alleen in slaagde om tegen zes achtervolgers (met een indrukwekkende Sven Van Luyck, die helaas lek reed) alleen voorop te blijven, maar ook nog eens uitliep. Opnieuw knappe beelden van Motomediateam en het begeleidend commentaar is van yours truely :-)

About Hans Cleemput

Hans Cleemput
Hans is hoofdredacteur van 3athlon.be en speaker op veel triatlon en duatlon wedstrijden. Sinds Kapelle Op Den Bos 2014 mag hij zich ook triatleet noemen :-)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>