Wednesday , 21 November 2018

Thomas Jurgens : kampioen van Belgie jeugd B

Thomas Jurgens
Na zijn overwinning van vorige week in Hollain, waar hij de snelste zwem-fiets- en looptijd neerzette, was hij tot favoriet gebombardeerd door iedereen die het jeugdtriatlon volgt, dat maakte de druk alleen maar groter. Maar dat  Thomas daar goed mee kan omgaan heeft hij al meermaals bewezen in het zwemmen.

Na het zwemmen had Thomas een voorsprong van 20sec, wat niet zo veel was als gehoopt, maar na het fietsen was die voorsprong uitgegroeid tot een dikke 40sec, na het wisselen was dat wat minder geworden vermits nummer 2,3 en 4 niet hoefden te wisselen van koersschoenen naar loopschoenen en Thomas wel. Maar niet getreurd want zelfs bij het lopen realiseerde hij de snelste tijd.

About Jim De Sitter

Jim De Sitter
De echte 3athlon.be original... Jim was de oprichter van 3athlon.be in 2005 en is nog altijd gepassioneerd door fotografie. Voor Kapelle Op Den Bos en de Ironman Hawaii maakt hij graag nog eens plaats voor de triatlonpassie :-)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>