Wednesday , 19 December 2018

Trainen voor de wintertriathlon?

FVDW Seppe Odeyn Victor Campenaerts wintertriathlon

De winterperiode is niet alijd de beste tijd om onze Foto Van De Week rubriek aan te vullen wegens veel te weinig triatlon en duatlon wedstrijden. Gelukkig kunnen we altijd rekenen op de onvermoeibare Jogging Club van Herent, ook als het gaat om minder bekende disciplines van onze geliefde duursporten. Bovendien stelt zich bij deze foto de vraag of Victor Campenaerts werkt aan een triatlon comeback? Vocsnor trok namelijk samen met Flandrien Seppe Odeyn naar de ijsbaan om aan hun schaatstechniek te werken. Misschien brengt hen dat in maart 2018 wel naar het Nederlandse Groningen waar het NK wintertriathlon plaatsvindt. De onderdelen? 10 km lopen, 46 km fietsen en 56 rondjes schaatsen, goed voor 20 km. Of zou het bij Seppe puur als techniektraining gelden om in december 2018 de eerste loop(glij)ronde in de Hel van Kasterlee nog beter door te komen?

About Hans Cleemput

Hans Cleemput
Hans is hoofdredacteur van 3athlon.be en speaker op veel triatlon en duatlon wedstrijden. Sinds Kapelle Op Den Bos 2014 mag hij zich ook triatleet noemen :-)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>