Tuesday , 11 December 2018

Triatlon Zwevegem: jeugd C&B duatlon, andere wedstrijden nog onzeker

Het BK Jeugdtriatlon wordt vandaag in Zwevegem georganiseerd. In de loop van de week gaven metingen van de watertemperatuur aan dat het water rond de 13,5°C schommelde.

Vanmorgen bleek het echter te koud om de jeugd C & B te laten zwemmen.

 

Update 12u: voor jeugd A en junioren gaat het zwemmen door.

 

 

Vanmorgen werd voor de jeugd C & B gemeten door de scheidsrechters en werd een temperatuur van 13,1°C afgelezen. Met correctie van de koude luchttemperatuur kwam dit neer op 11,5°C, te koud dus om te zwemmen. Voor de jeugd C & B is er vandaag dus geen BK triatlon en wordt het zwemmen vervangen door een loopproef.

 

Omdat er gehoopt wordt op beter weer in de loop van de dag zal er om 12u een nieuwe meting plaatsvinden voor de wedstrijden van de jeugd A en junioren. Voor de mixed teamrelay wordt om 14u30 de beslissing genomen.

About Kilian Hendrickx

Kilian Hendrickx
Kilian verzorgt niet alleen de webhosting van 3athlon.be maar hij is ook actief redacteur met een specialisatie in het testen van triathlon goodies. Af en toe waagt hij zich ook aan een triatlon in de kleuren van BRTC, de triatlon club uit Brasschaat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>