Friday , 16 November 2018

Uitgebreid videoverslag van de Halve Triatlon van Deinze

De weersomstandigheden waren afgelopen zondag niet super, de wedstrijd zelf daarentegen was zeer de moeite om te volgen. Dat kan je ook zien in de uitgebreide videoreportage van Motomediateam, ingesproken door 3athlon.be. Beleef nog een keer mee hoe de debuterende Tom Mets de stand in de battle of the sexes nipt op 4-2 bracht voor de mannen. Hoe Niels Vandenbroele naar de beste prestatie van zijn nog jonge carrière fietste en liep. Hoe Hannes Vandermoere als kersverse papa het haalde van David De Grooff. Hoe Bart Borghs nog voorbij Alexis Krug liep, die er alles aan deed om zijn positie in het klassement te verstevigen. En hoe achter de ongenaakbare Sandra Wassink-Hitzert (bekijk dat ingezakt stuur bij de fietswissel) het haalde van een straffe Leen Vanden Daelen. Hoe Danielle Riem na vier keer top-6 haar eerste podium pakte. Hoe goed Claudia Striekwold het deed, drie weken naar haar Ironman Maastricht. En hoe Jocelyne Vervaet voor eigen volk bleef doorgaan. En hoe Charlotte Mensaert er in slaagde om helaas buiten het zicht van de camera’s te blijven… Voor de rest heeft deze video alles en is het dus zeer de moeite om de volle tien minuten uit te kijken.

Op 11 september is er de finale in La Roche. Inschrijven kan nog tot 28 augustus. Het belooft een bijzonder spannende wedstrijd te gaan worden met alle favorieten voor het klassement aan de start, netjes verdeeld over de korte en de lange afstand.

Banner3series660x100algemeen

About Hans Cleemput

Hans Cleemput
Hans is hoofdredacteur van 3athlon.be en speaker op veel triatlon en duatlon wedstrijden. Sinds Kapelle Op Den Bos 2014 mag hij zich ook triatleet noemen :-)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>