Sunday , 18 November 2018

Up against the Wall…

Ruud De Rybel Zibi Sclufzik Geraardsbergen

Regen, kasseien, een triatlonfiets en een stijgingspercentage van 20% op het steilste stuk… De Muur van Geraardsbergen kent op zo’n moment geen genade en zelfs de beste atleten krijgen het moeilijk om België’s bekendste bult te overwinnen… Vraag maar aan Pieter Heemeryck die in de tweede ronde te voet stond (wegens een te harde bandenspanning en niet vanwege een schakelprobleem overigens). Gelukkig was er onder andere Zibi Szlufcik, de CEO van Challenge Family, die de atleten letterlijk een steuntje in de rug gaf op de moeilijkste stukken. En zo kregen wij dankzij Katrien Decru een schitterende Foto Van De Week waarop Ruud De Rybel van 3MD een zetje krijgt van Zibi, die overigens de dag voor de Challenge zelf meedeed aan de 3 uur De Muur en derde werd met 27 beklimmingen… Het heet blijkbaar niet voor niets Challenge ‘Family’… :-) Meer foto’s van Katrien vind je hier. Ook Mario Vanacker maakte schitterende foto’s. Die vind je hier.

About Hans Cleemput

Hans Cleemput
Hans is hoofdredacteur van 3athlon.be en speaker op veel triatlon en duatlon wedstrijden. Sinds Kapelle Op Den Bos 2014 mag hij zich ook triatleet noemen :-)

One comment

  1. Zibi photo of the week 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>