Monday , 10 December 2018

Van kippenvel tot topsfeer op Nations Parade

IM Hawaii Parade Belgen 1

De Belgen zijn in Kona en dat hebben ze op Alii Drive geweten op dinsdag 10 oktober. Om 17 uur plaatselijke tijd trok een enorm grote groep Belgen mee op tijdens de Nations Parade. Eerst nog met een ingetogen applausmoment ter nagedachtenis van Kenneth Neyt, daarna met heel veel sfeer en gezang. Nooit eerder namen zo veel Belgen deel aan de parade, het overgrote deel getooid in de blauwe Belgium Triathlon shirts van Sportoase, 3athlon.be en Bioracer.

Op de borst van zowat alle blauwe t-shirts prijkte een sticker met de beeltenis van Bruggeling Kenneth Neyt. Hij zou er normaal als atleet bijgeweest zijn. Speaker Paul Kaye vroeg om applaus voor het leven van Kenneth en dat leverde kippenvel op bij onze landgenoten. Die trokken vervolgens al zingend over Alii Drive en werden overal op veel applaus onthaald. We gaan er nu al vanuit dat dit een mooie voorbode is voor een goeie wedstrijd aanstaande zaterdag.

“Waar is dat feestje?” Hier, in Kona, is dat feestje…

Parade Hawaii 2017 Belgen 2

About Hans Cleemput

Hans Cleemput
Hans is hoofdredacteur van 3athlon.be en speaker op veel triatlon en duatlon wedstrijden. Sinds Kapelle Op Den Bos 2014 mag hij zich ook triatleet noemen :-)

3 comments

  1. Goe gezongen Veronique De Deene !

  2. Veronique De Deene kippenvel!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>