Tuesday , 18 December 2018

Van Poucke en Tondeur pakken titels

gert van poucke doornik

Gert Van Poucke links naast Francois Humblet in Doornik (foto: Axel Van Liefferinge)

Op het BK Sprintduatlon in Doornik kreeg Gert Van Poucke zijn grote revanche voor het EK sprint van twee weken geleden. Toen streed hij in Horst aan de Maas mee voorin met Francois Humblet maar moest hij met krampen afhaken. Ook nu weer was Humblet één van de hoofdrolspelers maar de Brusselaar zat stevig in de tang van een collectief sterk ETZ. Gert Van Poucke pakte de titel voor Nicolas d’Harveng en Pieter Rijnders.

 

 

“Blij met de titel. Het was zalig om deel uit te maken van een heel sterk Energy Team Zuidwest. Dit komt op het goeie moment voor de motivatie”, aldus de kersverse kampioen Van Poucke.

Bij de vrouwen stond er geen maat op Alexandra The Great. Alex Tondeur pakte de titel tegen Sara Van de Vel en Joke Coysman die het brons behaalde.

About Hans Cleemput

Hans Cleemput
Hans is hoofdredacteur van 3athlon.be en speaker op veel triatlon en duatlon wedstrijden. Sinds Kapelle Op Den Bos 2014 mag hij zich ook triatleet noemen :-)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>