Saturday , 15 December 2018

Videoverslag van de Nisraman online

U kon hier maandag al het verslag lezen van een alweer tot de verbeelding sprekende Nisraman. Maar de beelden zeggen meer dan duizend woorden en dus presenteren we u vandaag met veel plezier de volledige videoreportage van Motomediateam (met commentaar van yours truely) van de Nisraman 2016. Geniet nog eens mee van de overwinningen van Yeray Luxem en Sandra Wassink-Hitzert.

Extra punten ook voor Sportevents die in al zijn wedstrijden evenveel aandacht besteedt aan de vrouwen als aan de mannen. En dus zijn ook ruim de helft van de beelden van de strijd bij de vrouwen, met naast Sandra Wassink-Hitzert ook Inge Roelandt, Sjoukje Dufoer, Riikka Vreeswijk-Kelja, Trudy Veenstra en Simone Hakenberg vol in beeld. Alleen Dieuwertje Poort slaagde er wel erg goed in om telkens de camera’s te ontwijken :-)

Bij de mannen zien we de mooie strijd tussen Yeray Luxem, Tim Van Hemel, Wouter Vander Mast, David De Grooff en Kris Coddens. Maar ook Rik Linssen, Julien Ertveldt, Wim Claeys en Michael Krijnen komen in beeld…

About Hans Cleemput

Hans Cleemput
Hans is hoofdredacteur van 3athlon.be en speaker op veel triatlon en duatlon wedstrijden. Sinds Kapelle Op Den Bos 2014 mag hij zich ook triatleet noemen :-)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>