Sunday , 16 December 2018

Westvlaamse sportman van 2005

Op uitnodiging van de Provinciale Cel West – Vlaanderen van de V.T.D.L. ben ik gisteren, woensdag 22 februari 2006, naar de uitreiking van de sportprijzen 2005 van de provincie West – Vlaanderen geweest.

In aanwezigheid van een 1000 – tal sportliefhebbers werd triatleet MARINO VAN HOENACKER uitgeroepen tot SPORTMAN 2005 van de provincie West – Vlaanderen. Ook duatleet Benny Vansteelant was bij de laatste drie genomineerden.

Sportprijzen waren er ook weggelegd voor o.a. Johan Bruyneel, JS Dancepower, Gianni Meersman, Frederic Vandenheede, Justin Gevaert en Wouter Van der Fraenen. Sportvrouw 2005 van West – Vlaanderen werd Aagje Vanwalleghem.

Nogmaals kwam Triatlon & Duatlon dus op het hoogste schavotje, in het bijzijn van pers en publiek.

Dank ook aan onze " schitterende atleten " !!

 

marinovanhoenacker.gif 

Sportieve groeten,

Staf Aerts.
Secretaris B.T.D.F..

About Jim De Sitter

Jim De Sitter
De echte 3athlon.be original... Jim was de oprichter van 3athlon.be in 2005 en is nog altijd gepassioneerd door fotografie. Voor Kapelle Op Den Bos en de Ironman Hawaii maakt hij graag nog eens plaats voor de triatlonpassie :-)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>