Tuesday , 20 November 2018

Wetsuit testdag in Gent door Triatlonshop.be

Wetsuit testdag Gent

De landelijke tournee wetsuit testdagen van Triathlonshop.be is in volle gang. De volgende halte is nu zaterdag 16 april in Gent. Vanaf 12 u. kan je terecht in het GUSB zwembad van de afdeling sportvoorzieningen van de UGent. Triathlonshop.be geeft je de mogelijkheid om verschillende merken en modellen te passen en in het water uit te testen. Bovendien kan je heel wat wetsuits mét een mooie korting direct aankopen. De toegang tot het zwembad is gratis, al moet je je wel even van te voren aanmelden.

Tijdens de testdag biedt Triathlonshop.be je de mogelijkheid om diverse wetsuits te testen voordat je besluit tot aankoop over te gaan. Het ervaren team staat je bij met advies over welk type het best bij je past. Als je besluit om op deze testdagen een wetsuit aan te schaffen dan ontvang je 10% korting op de adviesverkoopprijs! Op de site van Triathlonshop.be vind je alle details.

Aanmelden kan via dit formulier. Het GUSB zwembad vind je aan de Watersportlaan 3 in Gent.

TriatlonshopBE

 

About Hans Cleemput

Hans Cleemput
Hans is hoofdredacteur van 3athlon.be en speaker op veel triatlon en duatlon wedstrijden. Sinds Kapelle Op Den Bos 2014 mag hij zich ook triatleet noemen :-)

One comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>