Sunday , 18 November 2018

Wetsuit testdagen met gratis toegang

Testdag3athlon660-440
Het is bijna een traditie dat we elk jaar in maart de testdagen van onze (sinds jaar en dag) partner Triathlonshop.be aankondigen, maar dit jaar kunnen we uitpakken met een paar nieuwe lokaties en nieuwe merken. Triathlonshop.be werd onlangs overgenomen door twee enthousiaste, jonge Kempische atleten en zij trekken dit jaar met de wetsuit-testdagen het hele land door. Leuven, Antwerpen en Nijlen zijn als eerste aan de beurt.
Op zondag 20 maart staat alvast de eerste tesdag gepland in het universitair zwembad in Leuven. Vanaf 10u30 tot 12u30 kan je er terecht om onder andere de nieuwe collectie van Huub te testen. De kracht van Triathlonshop.be is dat ze met een breed gamma van verschillende merken op de testdagen aanwezig zijn. In Antwerpen en Nijlen komt daar ook nog een specialist van Mako bij.
In Antwerpen kan je komen testen op Paasmaandag 28 maart in het Wezenberg zwembad van 10u tot 12u. Een dag later trekt Triathlonshop.be naar het Gemeentelijk zwembad in Nijlen van 20u30 tot 22u.
Om toegang te krijgen tot het zwembad en de testdag, dien je je in te schrijven via dit formulier. De toegang is gratis. En wie meer informatie wil kan altijd mailen naar info@triathlonshop.be

Triathlonshop.be plant nog andere testdagen in andere delen van het land voor het seizoen begint, dus houd 3athlon.be en Triathlonshop.be in het oog voor verdere informatie.

TriatlonshopBE

About Hans Cleemput

Hans Cleemput
Hans is hoofdredacteur van 3athlon.be en speaker op veel triatlon en duatlon wedstrijden. Sinds Kapelle Op Den Bos 2014 mag hij zich ook triatleet noemen :-)

One comment

  1. Ga ik zeker eens proberen langs te gaan voor mijn eerst wetsuit. Passen en testen is toch interessanter denk ik :-)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>