Monday , 17 December 2018

Win de boeken van Dirk Baelus

Dirk Baelus boeken

Met Innerme Pure Power is Dirk Baelus al een tijdje sponsor van 3athlon.be. Hij heeft onlangs een nieuw boek uitgebracht “De Basis van Natuurlijke Voeding” samen met een herziene uitgave van zijn biografie “Op Weg naar Balans”. Je kan de boeken in 1 pakket kopen bij de Standaard Boekhandel of via de shop van Innerme Pure Power. Maar je kan ook je kans wagen in onze wedstrijd en een boekenpakket winnen. Het enige wat je moet doen is de drie vragen hieronder oplossen.

Stuur je antwoorden door naar wedstrijd@3athlon.be samen met je naam en adres. Wij zoeken op maandag 6 juli dan een onschuldige kinderhand die uit de juiste inzendingen een aantal prijswinnaars zal trekken. Hier komen de vragen:

1. Innerme Pure Power werd onlangs overgenomen door een bekend concern. Wie is tegenwoordig de eigenaar van Innerme?

2. Dirk Baelus won in 2009 zijn age group in een Ironman. Welke Ironman?

3. Welke drie smaken bestaan er in de Pure Power Balance Bars?

Veel succes!

About Hans Cleemput

Hans Cleemput
Hans is hoofdredacteur van 3athlon.be en speaker op veel triatlon en duatlon wedstrijden. Sinds Kapelle Op Den Bos 2014 mag hij zich ook triatleet noemen :-)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>