Sunday , 18 November 2018

WK Ironman live op Redbull TV

Goed nieuws voor iedereen die niet naar Kona kan afreizen en die de niet altijd even sterke live coverage op Ironman.com niet kon pruimen. Dit jaar gaat Ironman een partnership aan met Redbull (sponsor van onder andere Sebastian Kienle en onze Marten Van Riel) waardoor het WK Ironman live te zien zal zijn op Redbull TV. Met onder andere Greg Welch en Michael Lovato als presentatoren zal het concept van de eerdere live coverage deels behouden blijven, maar er zullen ook 4 exclusieve live feeds van een halfuur komen van Redbull TV op bepaalde stukken van het parcours.

Ook de documentaire ‘Quest for Kona’ met tien afleveringen over internationale age groupers en hun weg naar Kona wordt vanaf oktober via Red Bull TV uitgezonden. Maar op 14 oktober kunnen internationale kijkers dus afstemmen voor een reportage van 9 uur op Red Bull TV. Hopelijk dit jaar met veel meer beelden van de actie zelf en met meer atleten in beeld.

Ook in Sportoase Leuven zal op 14 oktober afgestemd worden op Red Bull TV, naast de live-verslaggeving van 3athlon.be ter plaatse, en de athlete tracker. Dit is de link naar Red Bull TV.

Banner_660x160px_WK_triathlon_v1

About Hans Cleemput

Hans Cleemput
Hans is hoofdredacteur van 3athlon.be en speaker op veel triatlon en duatlon wedstrijden. Sinds Kapelle Op Den Bos 2014 mag hij zich ook triatleet noemen :-)

One comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>