Saturday , 17 November 2018

X-duathlon in achtertuin van luchthaven

Baik xduathlon parcours

Wie op een sportieve manier vliegtuigen van dichtbij wil spotten, die moet op zondag 6 maart in Zaventem zijn. In de achtertuin van onze nationale luchthaven organiseert 3athlon.be partner BAIK samen met Endurance Team Zaventem en Veloclub Nossegem de 2de BAIK X-duathlon.

Vorig jaar werd het, ondanks de concurrentie van het BK cross duatlon in Retie, een gezellige editie, gewonnen door Nicolas Auverdin. Het parcours van deze editie werd net gepubliceerd op hun facebookpagina en daar zie je hoe dicht de deelnemers bij de luchthaven passeren op het zware maar niet al te technische offroad parcours.

Nicolas Auverdin Nossegem

Ondertussen is er al heel wat interesse van toppers en recreanten. De inschrijvingen lopen vlot binnen, dus tijdig je startplaats boeken, is de boodschap. Meer info via de site van BAIK.

BAIK X Duathlon 2016 gif

About Hans Cleemput

Hans Cleemput
Hans is hoofdredacteur van 3athlon.be en speaker op veel triatlon en duatlon wedstrijden. Sinds Kapelle Op Den Bos 2014 mag hij zich ook triatleet noemen :-)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>