Wednesday , 21 November 2018

Yeray Luxem alweer op podium Xterra

Yeray Luxem Xterra

Yeray Luxem is sterk aan het 2015 seizoen begonnen. Na zijn tweede plaats in de Xterra op La Reunion was hij in Portugal zaterdag opnieuw goed voor een podiumplaats. In het hete Golega kregen de offroad-specialist een zwaar en technisch parcours voor de kiezen. Luxem streed lange tijd in vijfde positie maar zette dan nog een snelle laatste run neer en rukte alsnog op naar een mooie derde plaats. De winst was voor topfavoriet Ruben Ruzafa.

Ook Tim Van Daele trok mee naar Portugal. De Atriac-atleet zette zijn goede vorm van de iDuathlon Knokke voort en werd knap twaalfde. En daar was hij best tevreden mee. “Eindigde 12de in zware, warme, technische… Xterra Portugal,” laat Tim weten op facebook. “Blij met wedstrijd en resultaat, zeker met dit deelnemersveld,” aldus Van Daele.

Uitslagen zijn voorlopig nog niet beschikbaar. Die voegen we zo snel mogelijk toe…

Foto: Michka Photography via Yeray Luxem

About Hans Cleemput

Hans Cleemput
Hans is hoofdredacteur van 3athlon.be en speaker op veel triatlon en duatlon wedstrijden. Sinds Kapelle Op Den Bos 2014 mag hij zich ook triatleet noemen :-)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>