Subscribe Now
Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Openwater zwemmen en Peaks wetsuits testen in Vosselare Put op 30 juli
Peaks wetsuit test in open water (foto: 3athlon.be)
Extra

Openwater zwemmen en Peaks wetsuits testen in Vosselare Put op 30 juli

Als je dinsdag 30 juli kriebels krijgt bij het bekijken van de olympische triatlon in Parijs, dan kan je op dezelfde dag in de namiddag zelf in actie komen om in open water te zwemmen én de nieuwste PEAKS wetsuit modellen te testen in Vosselare Put in Deinze. Op dinsdag 30 juli nodigt triatleet Jo Zwaenepoel je uit, in samenwerking met Blue Globe Sports uit Deinze, om een openwater training te doen en ondertussen de verschillende PEAKS wetsuits te testen. Je krijgt bovendien nog wat extra tips mee over aan- en uittrekken en onderhoud van de wetsuit.

Je kan testen tussen 14 en 17 u aan Vosselareput in Deinze. Of het nu jouw eerste keer is of je reeds ervaring met openwater zwemmen hebt? Iedereen is welkom aan Vosselare Put. Je kan je testmodel van de PEAKS wetsuit nu al reserveren via het contactformulier op de website voor zaterdag 27 juli , met als onderwerp WESTUIT DAY PEAKS.

Wel moet je nog even jouw lichaamslengte en gewicht meegeven in jouw bericht en eventuele andere vragen. Let wel op: op 30 juli is het gebruik van een zwemboei, een zogenaamde safe swimmer boei die je ook bij Blue Globe Sports kan aankopen, verplicht. Heb je er geen? Laat dit dan ook weten.

Jo Zwaenepoel, triatleet en personal coach bij Impact, zal het aanspreekpunt zijn voor deze testdag. Jo is reeds meer dan 10 jaar actief triatleet en overtuigd ambassadeur van het merk Peaks, de Belgische wetsuits, die onder andere gedragen worden door olympische triatleten Marten Van Riel, Jolien Vermeylen en long distance triatleet Pamphiel Pareyn. Wie weet zie je Marten ’s ochtends wel zwemmen in de Seine met zijn PEAKS Azul wetsuit. Tijdens de wetsuit testdag krijg je overigens 10% korting op alle modellen. De korting wordt berekend op de adviesprijs.