Subscribe Now
Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Dit zijn de winnaars van de starttickets voor de Sterke Peer triatlon in Wuustwezel
In 2021 vond het BK triatlon voor de jeugd plaats in Wuustwezel (foto: 3athlon.be)
Extra

Dit zijn de winnaars van de starttickets voor de Sterke Peer triatlon in Wuustwezel

Dankzij 3athlon.be partner Toyo Tires konden wij nog twee starttickets aanbieden voor de Sterke Peer triatlon van 10 augustus in Wuustwezel, één van de meest sfeervolle triatlons van ons land. We hadden 1 startticket bij de vrouwen en 1 bij de mannen weg te geven maar daarvoor moest je wel het juiste antwoord geven op drie vragen die betrekking hadden op Toyo Tires en op Wuustwezel. Onze onafhankelijke jury heeft uit de juiste resultaten twee winnaars geselecteerd en die vind je hieronder.

Wij kijken alvast uit naar de Sterke Peer triatlon zaterdag, met aan de start:

Yorben Beerlandt uit Wilrijk
Joyce De Loof uit Ruiselede

Proficiat met jullie starttickets en veel succes in de sprinttriatlon!

En nog even voor de goede orde hierbij de juiste antwoorden op de drie vragen. De Belgische triatlonploeg waarvan Toyo Tires Benelux één van de hoofdpartners is, dat is uiteraard het Athletes For Hope team van Marc Herremans. Hanne De Vet was de Toyo Tires triatlete die onlangs 3de werd in de 70.3 Ironman Maine. En Toyo Tires is partner van de UCI World Cup cyclocross, al hebben we BMX ook goedgekeurd.

Wie geen startticket kon bemachtigen voor de Sterke Peer triatlon via onze Toyo Tires give-away kan nog altijd een poging wagen om zich in te schrijven via de website van de Sterke Peer. En dus hopelijk tot zaterdag 8 augustus. De sprinttriatlon start om 18u30 maar je bent meer dan welkom om eerder op de dag al vanaf 13u30 van de andere wedstrijden en de geweldige sfeer te komen proeven.