Subscribe Now
Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Bereid je volgende triatlon voor op hoogte in de Ardennen, 20% korting bij Taeru in laatste week en weekend zomervakantie
het TAeru domein in Erezee in het groene decor van de Ardennen (foto: Taeru)
Extra

Bereid je volgende triatlon voor op hoogte in de Ardennen, 20% korting bij Taeru in laatste week en weekend zomervakantie

Doe je mee aan de 70.3 Ironman Knokke-Heist of de Challenge Almere-Amsterdam of heb je nog een andere grote triatlon op de planning staan? Dan biedt 3athlon.be je samen met het altitude training center Taeru in Erezee nu dé kans om je wedstrijd optimaal voor te bereiden met een verblijf aan 20% korting tijdens de laatste week van de zomervakantie en in het weekend van 31 augustus en 1 september.

Je kan er desgewenst profiteren van de instelbare hoogte in de tweepersoonskamers, die je ook individueel kan boeken. De hoogte is overigens optioneel, je kan ook in de kamer verblijven zonder de hoogte in te stellen. Maar je kan vooral genieten van de trainingsfaciliteiten, zoals het 25 meter binnenbad in de sporthal en in de omgeving vind je de mooiste fietsroutes van de Ardennen. Taeru is opgericht door triatleet Dirk Baelus, ook bekend van de Innerme sports nutrition, die overigens ook te krijgen is bij Taeru. Sinds kort is Taeru ook test center voor de Belgische Peaks wetsuits. Eerder brachten we op 3athlon.be al een uitgebreide reportage over Taeru.

Om te genieten van de korting volstaat het om te boeken via email en in je email de “3athlon.be korting” te vermelden. Meer informatie vind je op de website van Taeru.