Tuesday , 11 December 2018

Kalgirls in Hawaii: “Ons geheime wapen”

 

IM Hawaii 2017 Kona D-2DSC_2216

Zelden zo’n vrolijk interview gedaan als met de drie Kalgirls die zaterdag het beste van zich geven in het WK Ironman in Hawaii. Stefanie Lefevre, Lore Vanclooster en Charlotte Verhaegen lijken ontspannen en helemaal klaar voor zaterdag. Het avontuur van de zes Leuvense meiden die zich klaarstoomden voor de Ironman in Kalmar leidde voor de helft van hen naar de andere kant van de wereld. En natuurlijk hebben ze het ook over die vierde Kalgirl, Jolien Lewyllie, die eerder hier in een interview voor haar Bart Aernouts koos, al vergeven ze het haar… Geniet mee van een dol interview met Stefanie, Lore en Charlotte én de bijhorende fotoshoot :-)

About Hans Cleemput

Hans Cleemput
Hans is hoofdredacteur van 3athlon.be en speaker op veel triatlon en duatlon wedstrijden. Sinds Kapelle Op Den Bos 2014 mag hij zich ook triatleet noemen :-)

One comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>